Elements biedt organisaties een totaaloplossing aan voor hun recruitmentproces, gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen binnen het HR-tech landschap. Aan de hand van big data, artificiële intelligentie en machine learning leert Elements je alles over jouw ideale kandidaat en hoe deze aan boord te halen.

Ons team van experten helpt je zo bij:

  • Het bouwen van een sterke employer brand: aan de hand van buyer persona’s onderzoek, brengen we jouw merk als werkgever in kaart en wordt een online recruitment strategie opgezet.
  • Het versterken van jouw online recruitment: overtuig deze doelgroep vervolgens om te solliciteren aan de hand van een aantrekkelijke careersite, op maat van jouw bedrijf.
  • Behoud overzicht over jouw kandidaten via ons ATS: eens de sollicitaties binnen zijn, stroomlijnt het Applicant Tracking System je rekrutering en zorgt zo voor een eenvoudige selectie.
  • Verwelkom nieuwe werknemers via gamification: laat deze nieuwe aanwinsten zich snel, interactief en efficiënt inwerken. Gebruik zo het enthousiasme van de eerste dagen en leer ze via gamification de organisatie, collega’s en cultuur kennen.

Contact & Follow

Gaston Crommenlaan 8