De customer journey is essentieel in onze aanpak. Sidewalk bouwt experience platformen die de eindgebruikers een gepersonaliseerde en relevante ervaring kan aanbieden. Websitebezoekers worden via het platform geleid doorheen de website op een makkelijke en intuïtieve manier. Het platform slaat bruggen tussen de organisatie en zijn bezoekers en helpt met het bouwen van lange-termijn relaties met de klant.

Het doel van Sidewalk is om de marketeers van vandaag te helpen in hun dagelijkse strijd om met klanten en prospecten te kunnen connecteren. Met de noodzakelijke tools kan Sidewalk de nodige inzichten te verweren en zo zijn klanten tot succes brengen.

Sitecore laat ons toe om websites te maken die het leven van de marketeer opvallend vergemakkelijken. Als Sitecore Gold Implementation Partner is Sidewalk dan ook trouw aan het Sitecore Experience Platform, en kunnen we steeds up-to-date blijven over de laatste versies en features. Omdat we het enige echte dedicated Sitecoreteam zijn, is onze uitgebreide kennis uitzonderlijk in België en we zijn dan ook trot op de Most Valuable Partners in ons team, die internationaal verkozen worden.