Formica: de partner voor je digitale werkplek

Blog

door

Elise D'haeseleer

HR
Formica

Bij Comma Group zijn onze bedrijven constant in beweging. Ze zijn op zoek naar verbetering, ze ontwikkelen zichzelf steeds verder, ze specialiseren. Soms zorgt dat voor verdere vertakkingen in nieuwe bedrijven met een eigen focus. Maar soms brengen we verschillende expertises samen om een nog sterkere kennisdeling te creëren binnen onze competence centers.

In 2018 is dat niet anders. We zijn het jaar ingezet met een fusie tussen Questio, Panoptic en RedTree. Zij hadden respectievelijk een focus op Enterprise Search, Case Management & Digital Archiving en Enterprise Content Management. De teams én hun expertise worden nu samengebracht onder de noemer van Formica. Door het combineren van hun werkdomeinen en het samenbrengen van hun kennis bieden ze de meest complete oplossingen aan voor een digitale werkomgeving.

De digitale werkplek centraal

Bij Formica staat de digitale werkplek centraal. Ze maken samen met de klant een analyse van de noden, zetten die om in een passende oplossing en bouwen die oplossing uit. Door een nauwe samenwerking met hun technologiepartners zijn de teamleden ook steeds up-to-date over de nieuwste oplossingen. Het zijn experts in hun vak. Op dit moment situeert de expertise zich rond de volgende technologieën: Ephesoft, Liferay, Alfresco, Magnolia, Documentum, InfoArchive en Elastic Search.

Onder de noemer van Formica werken de teams nu samen om totaaloplossingen voor de digitale werkplek te bouwen. De combinatie van hun expertises zorgt er niet alleen voor dat hun klanten beter geadviseerd worden, maar biedt daarnaast een globalere en toch gespecialiseerde visie op het eindresultaat.

Maak kennis met Formica

Formica vliegt er al meteen in in 2018 en pakte deze maand uit met een eigen website. Je leest er alles over de digitale werkplek. Vergeet vooral niet om je in te schrijven op hun nieuwsbrief en blijf op de hoogte van wat er reilt en zeilt in de digitale werkomgeving.

Written by

Blijf lezen, deze artikels zijn ook interessant