Heb je mobiele apps nodig voor je medewerkers?

Blog

door

Tim Leytens

mobile apps

Maak een mobiele applicatie om gegevens te verzamelen

Uw verkooppersoneel, uw technici of mensen die in de gezondheidszorg werken: als ze nog papieren rapporten gebruiken voor hun huisbezoeken of klantenbezoeken mist men een enorme hoeveelheid gegevens. Want wat is belangrijker? Doen ze hun werk naar behoren of zouden ze hun formulieren invullen? Hun klanten en patiënten zijn wat telt, absoluut. Maar het verzamelen van de gegevens van hun bezoeken is net zo belangrijk voor u, zodat u weet wat u de klant kan bieden, hoe zij de klant hebben binnengehaald en wat de resultaten van het bezoek zijn.
Deze gegevens zijn van cruciaal belang voor het optimaliseren van hun workflow, voor de verkoop, voor een betere service en een nauwkeuriger behandeling.

Efficiënte dienstverlening

Android- en iOS-appontwikkeling kan op maat gemaakt worden voor uw sector en uw bedrijf, inclusief spraakgebaseerde systemen voor technici of koeriers om handsfree feedback van hun levering mogelijk te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos:

  • Ter plaatse feedback geven over de klanten
  • Informatie van het hoofdkantoor delen terwijl men op de baan is
  • Interactie met klanten over de leveringslocatie
  • Informatie verstrekken over de levertijd van een nieuw onderdeel ...

Zorgverstrekkers kunnen meer tijd investeren in het welzijn van de patiënt met een mobiele applicatie. Ze beschikken hierdoor over de mogelijkheid om actuele informatie te consulteren:

  • Patiëntendossiers
  • Laboratorium informatie
  • Medische informatie

Ze hebben bovendien de mogelijkheid om te communiceren met collega's via videoconferentie of spraakoproep.

Sales teams kunnen de gegevens van de marketing, klantenservice en klantenondersteuning van hun klanten integreren om makkelijker en sneller een verkoopovereenkomst te sluiten, additionele producten of services te verkopen en om het profiel van de klant op hetzelfde moment te updaten en optimaliseren.

De mogelijkheden van een mobiele business applicatie zijn quasi eindeloos. Indien u ideeën heeft voor mobiele applicaties die voor uw bedrijf interessant zouden kunnen zijn staan wij te popelen om u verder te informeren, begeleiden en de integratie van data in uw ontwerp en samen te onderzoeken.

Written by

Tim Leytens is de managing partner van Appreciate. Zijn focus: alles wat mobile aangaat. Een ware passie voor de mobiele devices, heeft ervoor gezorgd dat hij een team van echte specialisten leidt en hij volgt de trends op de voet.

Blijf lezen, deze artikels zijn ook interessant